Recenzije

9,2
Ocena gostiju

Ocena po kategorijama

Čistoća
9,3
Udobnost
9,1
Lokacija objekta
9,0
Sadržaji
9,0
Osoblje
9,5
Vrednost
9,2

Recenzije

    Dejan
    me

    Ocena gostiju

    9,6
    4. oktobar 2018.
    Izuzetno ljubazni domaćini.
    Jelena
    me

    Ocena gostiju

    9,5
    1. oktobar 2018.
    Domacini predivni..sve perfektno
    Branka
    rs

    Ocena gostiju

    6,7
    25. septembar 2018.
    Tus kabina mala, bez drzaca za sapun. Nema gde da se okace peskiri. Kupatilo nije bilo na zadovoljavajucem nivou cistoce - od prethodnog gosta je ostao otvoren neiskoriscen gel za tusiranje, kao i dlaka na vodokotlicu.
    Lokacija je dobra. Domacini su ljubazni. Terasa ima dobar pogled, kuhinja je dobro opremljena, krevet je udoban.
    Goksi994
    rs

    Ocena gostiju

    6,2
    17. septembar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Burars
    rs

    Ocena gostiju

    5,0
    13. septembar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    nikolap3d
    rs

    Ocena gostiju

    8,8
    3. septembar 2018.

    Prijatno i udobno

    Apartman sa zasebnim ulazom u kome smo mi bili malo je staromodan, prozori i vrata škripe. Treba renovirati i dodati klima uređaj. Mi smo vodili većeg psa na odmor tako da je nama generalno sve bilo okej, pogotovu što je zaseban ulaz.
    Udoban je, prijatan tokom celog dana, prostran, veliko dvorište je pravo malo parče raja, iako nismo puno sedelj u dvorištu zaista je predivno i pravo uživanje. Takođe gazdarica je super, bez ikakvih problema za sve smo našli zajednički jezik. Toplo preporučujem ovo mesto.
    Svetlana
    rs

    Ocena gostiju

    10
    27. avgust 2018.
    Sve je bilo savršeno,na najvišem nivou..prezadovoljni smo i sa zadovoljstvom ćemo doći ponovi.Sve je perfektno čisto,imate osećaj da se useljavate u novi stan..kao da niko pre Vas tu nije boravio..za domaćicu samo reči hvale..Plava kuća je naš drugi dom. 💙
    Vojislav
    rs

    Ocena gostiju

    10
    26. avgust 2018.

    Apsolutno savršeno

    Sve je bio odlično, apartman sa galerijom i kadom pored kreveta je apsolutni hit. Mnogo nam se svideo tako da smo ga ponovo rezervisali. Sve pohvale za domaćine.
    Tade1990
    de

    Ocena gostiju

    9,6
    26. avgust 2018.

    Medeni Mesec ispred svadbe 😍

    Smeštaj je na fenomenalnoj lokaciji - do centra nam je trebalo 5min peške. Parking je isto bio uz App znaci ve obezbeđeno. Gastarica je ljubazna i prijatana osoba - ponovicemo sigurno još jednom 😊
    ba

    Ocena gostiju

    10
    21. avgust 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Milica
    rs

    Ocena gostiju

    10
    17. avgust 2018.

    Vrghunski smijestaj, ljubaznost i komfor

    Sve nam se dopalo
    Sve😊
    Natasa
    rs

    Ocena gostiju

    10
    30. jul 2018.

    Sve pohvalee

    smestaj je bio odlican, krevet udoban
    dejan jeremić
    rs

    Ocena gostiju

    4,6
    28. jul 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Bojan Lepotic
    rs

    Ocena gostiju

    10
    7. oktobar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Sasha
    rs

    Ocena gostiju

    9,6
    12. septembar 2018.

    Private SPA

    Jacuzzi, fruits, champaign, candles, comfortable room, large bed...
    Katarina
    rs

    Ocena gostiju

    9,6
    10. septembar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    rs

    Ocena gostiju

    10
    7. septembar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Petar Vujovic
    rs

    Ocena gostiju

    10
    4. septembar 2018.

    Super

    All great.
    Milos Pajovic
    me

    Ocena gostiju

    10
    31. avgust 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Alexandra Nina
    ro

    Ocena gostiju

    10
    7. avgust 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
Učitavanje recenzija