Veb sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo. Korišćenjem veb sajta, pristajete na upotrebu kolačića na vašem uređaju u skladu sa našim Pravilima o kolačićima.
Rezerviši sada

Recenzije

9,2 Ocena gostiju
Ocena po kategorijama
Čistoća
9,3
Udobnost
9,1
Lokacija objekta
9,2
Sadržaji
8,9
Osoblje
9,5
Vrednost
9,2
Recenzije
    Драган
    rs
    10
    15. februar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    rs
    7,5
    15. februar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    JecaStefke
    rs
    9,2
    31. januar 2018.
    Blue House 💖💖💖
    Sve nam se dopalo,dolazimo opet!
    Cedomir
    rs
    10
    18. januar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Stefan
    rs
    9,2
    15. januar 2018.
    Vraticemo se ponovo
    Jako prijatan domacin, lako i brzo preuzimanje kljuceva, ne uznemirava tokom boravka!😊 Dobrodoslica u vidu voca, pistaca, cokoladica i flase vina na stolu nas je kupila pri samom ulasku.😀 Krevet je preudoban!!!😊 Djakuzi je fenomenalan.😉
    Rijad Sirco
    ba
    10
    11. januar 2018.
    Sve extra, cisto, uredjeno, sve najbolje
    Violeta
    rs
    10
    10. decembar 2017.
    Sve je bilo vrlo lepo i prijatno.
    Sve nam se dopalo.
    Ljubazni domaćin. Gostoprimstvo i prijatna atmosfera. Toplo i udobno, komforno. Dobra lokacija, inzvaredan pogled i dvoriste.
    me
    7,5
    16. novembar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    de
    10
    11. oktobar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Jelena
    rs
    10
    26. septembar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Daniel
    me
    9,6
    26. septembar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Ja♡
    rs
    10
    6. septembar 2017.
    Odmor za oči i dušu ❤
    Ne postoji nista sto nam se nije svidelo. Sve odlicno.
    Prelep apartman. Besprekorno čist. Sa toliko ukusa uradnjen. Svaki cosak je pametno iskorišćen. Ali velika kada u spavaćoj sobi je pobedila! Samo reči hvale. Domaćica sjajna žena. Jednom rečju, sjajno!!! 👍👌👏💙
    Marko
    rs
    10
    4. septembar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Crnogorka
    me
    10
    26. avgust 2017.
    Crnogorka
    Sve je bilo na zavidnom nivou.najvisu ocjenu bih dala domacinima.
    Ninoslava
    rs
    10
    26. avgust 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Jovana
    me
    8,8
    17. avgust 2017.
    Sve je super osim interneta
    Internet. Bolje da su napisali da ga nemaju jer je preko dana prosto nemoguce povezati se.
    Super domacica i dvoriste kuce. Tiho je.
    Jarmila
    rs
    9,6
    1. avgust 2017.
    Opusten vikend
    Opustena atmosfera i privatnost u dovoljnoj meri. Domacini ljubazni u pravoj meri. Lokacija odlicna, daleko od buke koja je vikendom u centru grada a ipak sasvim blizu da se ode do centra peske za 10-15minuta.
    zeljko
    si
    10
    2. jul 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Marina
    rs
    9,2
    19. jun 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    rs
    9,2
    18. jun 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
Učitavanje recenzija
Zatvori